Category Archives: * Toppnyheter

Afghanerna höll ny presskonferens

* Toppnyheter

Foto: Avpixlat.

LÅTSASBARNEN I STOCKHOLM På tisdagen höll afghanerna på Medborgarplatsen i Stockholm en ny presskonferens, där man bland annat påstår att man har svenska folket med sig och att man avser utvidga den så kallade strejken till att omfatta de skolor afghanerna går i.

Det var på Medborgarplatsen statsminister Stefan Löfven (S) […]

När välfärdsstaten rämnar väntar inbördeskriget

* Toppnyheter

Kanske var de våldsamma upploppen i Stockholmsförorten Husby 2013 ingenting mot vad vi har att vänta. Allt fler debattörer varnar för att massinvandringen kan leda till inbördeskrigsliknande situationer i flera västeuropeiska länder. Foto: Telefonkiosk.

AKTUELL INVANDRINGSDEBATT Invandringskritiker har sedan länge framfört åsikten att massinvandringen till Västeuropa på sikt kan komma att leda till inbördeskrig. […]

Akademisk storm kring Avpixlat-artikel

* Toppnyheter

Kriminologen Jerzy Sarnecki gör nya tappra försök att bortförklara sambanden mellan den asylrelaterade invandringen och våldtäktsvågen.

INVANDRING OCH VÅLDTÄKT I den anrika svenskspråkiga finska tidningen Hufvudstadbladet, HBL, har de senaste dagarna en kamp utspelat sig mellan auktoriteter inom akademiska världen. Upprinnelsen till osämjan är statistik om invandrares extremt höga överrepresentation som gärningspersoner till sexuella […]

Mattsson arg på Google – vill att alternativmedier censureras

* Toppnyheter

Thomas Mattsson

Expressens skandalomsusade och dömde chefredaktör Thomas Mattsson.

MEDIA Tillsammans med bland andra Peter Wolodarski på DN och Cilla Benkö på SR skällde Expressens chefredaktör Thomas Mattsson på ett möte nyligen ut representanter för Google. Detta då Mattsson var upprörd för att han hittat artiklar om sig själv på “hatsajter” bland Googles sökresultat.

För […]

Islamism bakom nästan samtliga terroroffer i EU 2016

* Toppnyheter

TERRORISM För några dagar sen släppte Europol sin årliga rapport över det gångna årets terrorattacker. Under 2016 rapporterades 142 stycken misslyckade, omintetgjorda och genomförda attacker. Islamistisk terrorism var den i särklass dödligaste medan vänsterextrem sådan ökar starkt.

De 142 fallen berör åtta EU-länder varav mer än hälften gäller Storbritannien. Därefter kommer Frankrike med […]

Statlig myndighet ger efter för påtryckningar från islamister

* Toppnyheter

Terrorism-experten Magnus Norell var en av de forskare som stod bakom förstudien om Muslimska Brödraskapets inflytande i Sverige.

DET ISLAMISTISKA HOTET Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har JO-anmälts samt blivit nerringda och mejlbombade efter att man i början av året publicerade en förstudie om Muslimska Brödraskapets inflytande i Sverige. Allt tyder på att […]