Category Archives: Video / audio

Flyktingbarnet som sexofredade poliskvinnorna

Inrikes

RLM I veckans avsnitt av Radio Realism tar programledare Länsman pulsen på Sverige tillsammans med Martin Kroon, Carl Von Lidingö och Mats Dagerlind.

Ämnena i programmet: Kommer asylmarschen mot Haparanda att stoppas? Det sexofredande flyktingbarnet Muhammed. Är Antifa en terrorgrupp? Sverige ger brottsling tillbaka medborgarskapet. Diskriminering att söka illegala invandrare hos arbetsgivare. Hanif Bali […]

Jimmie Åkesson höll sommartal: “Sverige är inget allemansland, låt oss slå fast det!”

Inrikes

SOMMARTAL På lördagen höll Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson sitt traditionella sommartal i Sölvesborg.

Som vanligt hade en mycket stor åhörarskara samlats för att se och lyssna på Åkesson som drog ned många och starka applådåskor. (Talet börjar ca 28 minuter in i klippet ovan).

– Terrorn kommer inte att sluta förrän vi i […]

Lärare som inte kan tala svenska anställs i grundskola – föräldrar upprörda

Inrikes

SKOLANS FÖRFALL Avpixlat har vid flertalet tillfällen rapporterat om missförhållanden av olika slag i det invandrardominerade så kallade “utanförskapsområdet” Tjärna Ängar i Borlänge. Nu rapporteras att Tjärnaängskolan börjat anställa lärare som inte bara är obehöriga, utan som dessutom behärskar det svenska språket sämre än de förstaklassare man är satta att undervisa.

Tjärnaängskolan har länge […]

Om politisk korrekthet – Karl-Olov Arnstberg i SwebbTV:s lördagsintervju

Inrikes

Karl-Olov Arnstberg

SWEBBTV Etnologen, författaren och samhällsdebattören Karl-Olov Arnstberg är gästen i det senaste avsnittet av SwebbTV:s lördagsintervju. Detta är den första delen av två och handlar om farorna med politisk korrekthet. Samtalet knyter an till Arnstbergs tidigare i år utkomna bok PK-samhället.

I intervjun beskriver Arnstberg hur han ser Sverige som ett land lett av […]

Terrorattack i Barcelona

* Featured

SPANIEN Minst 14 människor har dött och ytterligare 130 skadats efter att en skåpbil kört upp på en gågata i Barcelona i ännu ett terrorattentat på europeisk mark. En misstänkt marockansk gärningsman har gripits.

Attentatet skedde på den populära turistgatan La Rambla. Skåpbilen mejade ned människor under 530 meter innan gärningsmännen flydde. Något […]

Uppföljande reportage från SwebbTV om de “ensamkommandes” sittstrejk i Stockholm

Brott

AFGHANSKA SITTSTREJKEN I torsdags publicerade SwebbTV en film där man redde ut vissa begrepp och bemötte en del desinformation som vänsterliberal allmänmedia spridit om de så kallade “ensamkommande flyktingbarnens” sittstrejk i centrala Stockholm. Nu följer SwebbTV upp med ytterligare en film.

I del två tar man bland annat fasta på att statsminister Stefan Löfven […]

RLM: Du är dömd medrasist!

Inrikes

RLM Till veckans avsnitt av Radio Realism hade programledare Länsman bjudit in Carl Von Lidingö och Martin Kroon. Samtalet kretsade som vanligt kring ett knippe politiska dagsaktualiteter

Blan ämnena återfanns bl.a. Nordisk Ungdom “attackerar” flyktingbarn. Kommer migranterna vinna kampen? Teskedsordens fyra budord. Den som är tyst är en “medrasist”. Hjälpa främlingsfientliga på plats. Är […]